nieuws

Nedasco biedt webmodule voor autoverzekeringen

Archief

Assuradeurenbedrijf Nedasco heeft een webmodule Auto ontwikkeld   Hiermee kunnen consumenten, via de website van de tussenpersoon, personenautoverzekeringen van de Nedasco-volmachtverzekeraars vergelijken en sluiten. Vergelijking vindt plaats op zowel premie als voorwaarden. Verschillende aanvullende verzekeringen zijn eveneens direct te sluiten, zoals rechtsbijstand, ongevallen-inzittenden en pechhulp. Het intermediair kan zelf de provisie bepalen met een provisieschuif. […]

Assuradeurenbedrijf Nedasco heeft een webmodule Auto ontwikkeld
 
Hiermee kunnen consumenten, via de website van de tussenpersoon, personenautoverzekeringen van de Nedasco-volmachtverzekeraars vergelijken en sluiten. Vergelijking vindt plaats op zowel premie als voorwaarden. Verschillende aanvullende verzekeringen zijn eveneens direct te sluiten, zoals rechtsbijstand, ongevallen-inzittenden en pechhulp. Het intermediair kan zelf de provisie bepalen met een provisieschuif. De kosten voor de tussenpersoon bedragen € 30 per maand. Wie de webmodule voor 31 december aanvraagt bij Nedasco, krijgt het eerste halfjaar 50% korting.

Reageer op dit artikel