nieuws

Nedasco biedt webmodule voor autoverzekeringen

Archief

Assuradeurenbedrijf Nedasco heeft een webmodule Auto ontwikkeld   Hiermee kunnen consumenten, via de website van de tussenpersoon, personenautoverzekeringen van de Nedasco-volmachtverzekeraars vergelijken en sluiten. Vergelijking vindt plaats op zowel premie als voorwaarden. Verschillende aanvullende verzekeringen zijn eveneens direct te sluiten, zoals rechtsbijstand, ongevallen-inzittenden en pechhulp. Het intermediair kan zelf de provisie bepalen met een provisieschuif. […]

Assuradeurenbedrijf Nedasco heeft een webmodule Auto ontwikkeld
 
Hiermee kunnen consumenten, via de website van de tussenpersoon, personenautoverzekeringen van de Nedasco-volmachtverzekeraars vergelijken en sluiten. Vergelijking vindt plaats op zowel premie als voorwaarden. Verschillende aanvullende verzekeringen zijn eveneens direct te sluiten, zoals rechtsbijstand, ongevallen-inzittenden en pechhulp. Het intermediair kan zelf de provisie bepalen met een provisieschuif. De kosten voor de tussenpersoon bedragen € 30 per maand. Wie de webmodule voor 31 december aanvraagt bij Nedasco, krijgt het eerste halfjaar 50% korting.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.