nieuws

Nationale-Nederlanden stopt met buitenlandpolis

Archief

Nationale-Nederlanden is gestopt met de verkoop van Buitenlandverzekeringen. De lopende polissen zullen de komende maanden per expiratiedatum worden beëindigd.

Nationale-Nederlanden stopt met buitenlandpolis

Het gaat daarbij om een portefeuille van zo'n 18.000 verzekeringen, die te maken hebben met wonen in het buitenland, zoals woonhuis-, inboedel- en doorlopende reisverzekeringen. "Het verzekeren van specifieke risico's voor Nederlanders die woonachtig zijn in het buitenland of daar een tweede woning hebben past niet binnen de strategie", aldus NN in een toelichtende brief aan het intermediair. De verzekeraar gaat binnenkort beginnen met de opzegging van posten met een expiratiedatum vanaf 1 februari 2010, rekening houdend met de opzegtermijn in de polis. Opzegbrieven aan klanten zullen echter niet vóór november worden verzonden. Verzekerden die hun polissen eerder willen beëindigen dan de eerstvolgende expiratiedatum, krijgen daartoe de mogelijkheid van NN.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.