nieuws

Modulair mkb-pensioen Aegon

Archief

Aegon heeft een modulaire pensioenregeling ontwikkeld, die is gericht op het mkb. Daarbinnen zijn ruim 25 verschillende varianten mogelijk.

 

Er kan onder meer worden belegd in combinatie met een gegarandeerde uitkering. "Er zijn talloze combinaties van ouderdoms- en partnerpensioen mogelijk, zowel gebaseerd op beschikbare premie als op salaris en diensttijd", aldus Aegon. Met de optie om beleggen te combineren met een garantie komt de maatschappij tegemoet aan de werkgeverswens van een vaste premie en de wens van werknemers om een vooraf afgesproken pensioen op te bouwen. "De werknemer bepaalt namelijk zelf de verhouding tussen beleggen en een gegarandeerde uitkering. Zo heeft de werkgever het voordeel van beheersbare kosten en de werknemer de vrijheid om zelf zijn pensioen te ontwerpen. Met offertesoftware kan de adviseur de gewenste pensioenregeling direct ontwerpen en de kosten inzichtelijk maken voor de klant."

 

Reageer op dit artikel