nieuws

Market Scan meldt 100.000ste offerteberekening Atosi

Archief

Zeven maanden na de lancering van de offertesoftware Atosi is de 100.000ste online offerteberekening in de volmachtmarkt een feit, meldt Robert van der Plas, directeur van Market Scan en ontwikkelaar van de software.

Market Scan meldt 100.000ste offerteberekening Atosi

Met de offertesoftware van Atosi kunnen volmachtkantoren online verzuim-, particuliere- of zakelijke verzekeringen offreren. Atosi kent de kennis- en clausuleregels van de zeven volmachtverzekeraars waarmee wordt samengewerkt. Limieten en kortingen dienen volmachtkantoren zelf in te voeren. Op dit moment werken Avéro Achmea, ASR, Aegon, Arag, Delta Lloyd, Reaal en AIG samen met zo'n tweehonderd volmachtbedrijven en enkele tientallen serviceproviders met Atosi.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.