nieuws

Lijfrentekapitaal kan op Aegon-rekening

Archief

Met de introductie van de Aegon Direct uitkerende lijfrenterekening zegt Aegon zijn assortiment voor direct ingaande lijfrenten te hebben gecompleteerd. Het gaat om een geblokkeerde bankrekening. In geval van overlijden keert de maatschappij de resterende uitkeringen aan de erfgenamen uit.

Lijfrentekapitaal kan op Aegon-rekening

De 'Aegon Direct uitkerende lijfrenterekening' is bedoeld voor mensen die via een expirerende lijfrenteverzekering of lijfrenterekening hun pensioen willen aanvullen. Verder kunnen ondernemers hun oudedagsreserve en/of stakingswinst op de rekening zetten. Uitkeringen kunnen per maand, kwartaal, halfjaar of jaar plaatsvinden; per uitbetaling kost dat € 2.
Eind oktober verschijnt op de website van Aegon het zogeheten 'Aegon Lijfrente Stappenplan'. Die module helpt klanten inzicht te krijgen in hoe zij het beste de aanvulling op hun pensioen kunnen regelen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.