nieuws

Klap lanceert nieuwe website voor zakelijke verzekeringen

Archief

Assurantiemakelaar Klap in Amsterdam heeft onder de naam Beurspolis.nl een nieuwe zakelijke website geïntroduceerd, gericht op verzekeringen in coassurantie.

Klap lanceert nieuwe website voor zakelijke verzekeringen

Bedrijven kunnen op Beurspolis.nl hun complexe en zware verzekeringsrisico's voor een 'second opinion' aanbieden. Daartoe dienen, via de site, naast de gegevens van de tussenpersoon, de soort verzekering en de verzekerde een kopie van de huidige voorwaarden en clausules te worden meegestuurd, vergezeld van de schadestatistieken van de laatste drie jaar. Vervolgens wordt binnen tien werkdagen door Klap het risico beoordeeld en een alternatief voorstel gedaan. De website is ook toegankelijk voor tussenpersonen die voor grote relaties risico's op de verzekeringsbeurs willen plaatsen. Hierbij kan het gaan om beurspolissen voor brand-, transport- en aansprakelijkheidsrisico's. Het aanvragen van een offerte verloopt volgens dezelfde systematiek als wanneer een 'second opinion' wordt aangevraagd.

Reageer op dit artikel