nieuws

Kiesbeter.nl biedt polistoets 2009/2010

Archief

De website Kiesbeter.nl biedt bezoekers de mogelijkheid om geattendeerd te worden op de verschillen tussen hun huidige polis en het nieuwe aanbod van de eigen zorgverzekeraar. Zodra die nieuwe polis bekend is, ontvangt men per mail de vergelijking tussen de huidige zorgpolis en die voor 2010.

Kiesbeter.nl biedt polistoets 2009/2010

Op de website vult de geïnteresseerde gegevens over leeftijd en postcode of woonplaats in. Vervolgens ook het huidige basispakket en de eventuele aanvullende polissen, waaronder tandarts. Zodra de nieuwe polissen bekend zijn, ontvangt de verzekerde een vergelijking.
Volgens Kiesbeter.nl is het niet onverstandig om de polissen goed te vergelijken. "De nieuwe polis kan behoorlijk verschillen van de oude, zowel in premie als dekking", aldus de site, waarvan het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport opdrachtgever en enige financier is.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.