nieuws

Kettlitz Wulfse trekt van Amersfoort naar Nieuwegein

Archief

De circa zeventig personeelsleden van Kettlitz Wulfse Groep zijn verhuisd van Amersfoort naar Nieuwegein. Daar is het oude kantoorpand van Kettlitz & Deenik de afgelopen vier maanden flink gerenoveerd.

Kettlitz Wulfse trekt van Amersfoort naar Nieuwegein

In die periode huisde het personeel samen in Amersfoort, de oude standplaats van Wulfse. Het fusiebedrijf heeft Nieuwegein als definitieve standplaats gekozen. "Na intern overleg is geconcludeerd dat het voor de onderlinge samenwerking en het realiseren van synergievoordelen beter is vanuit één pand te werken", zegt directielid Coen van Ham. De keuze voor het pand van Kettlitz betekent dat zo'n 25 Wulfse-medewerkers hun arbeidsplaats zien verhuizen van Amersfoort naar Nieuwegein.

Reageer op dit artikel