nieuws

Jos Weerd (ex-Fortis ASR) is weer nadrukkelijk in beeld

Archief

'Eén van de grootste netwerkevenementen'

De Amsterdamse assurantieclub ABC hield afgelopen maand voor de vijfde keer de NaZomerborrel. Deze lustrumeditie vond plaats aan de Oostelijke Handelskade in Amsterdam, aan boord van het partyschip Pureliner 2. "Voor het eerst gaf de teller aan dat meer dan vijfhonderd mensen aanwezig zijn geweest. Daarmee is deze borrel uitgegroeid tot één van de grootste netwerkevenementen in het verzekeringsvak", aldus Wiebe Westerhof, voorzitter van de ABC.
 
Elf teams voor Assurantie Hockey

De 34e editie van het Assurantie Hockey Toernooi bracht dit jaar elf teams op de velden van Klein Zwitserland in Den Haag. "De veteranenwedstrijd tussen Amsterdam en Rotterdam was als vanouds een plezier om naar te kijken", aldus de organisatie. Na de 4-2 overwinning mocht team Amsterdam onder leiding van Thomas Fanoy dit jaar de 'Veteranen'-beker in ontvangst nemen.
 
De sportiviteitsprijs is uitgereikt aan de hockeyers van DBV. Eén dag voor het evenement waren de medewerk(st)ers geïnformeerd dat DBV per januari volgend jaar uit de markt zal verdwijnen en geïntegreerd zal worden in Reaal. "Zeer sportief derhalve dat DBV gewoon aanwezig was."
 
Aan For All Finance werd de 'Volgend jaar beter'-trofee uitgereikt.
 
Het toernooi werd gewonnen door het team van Rotterdam dat in de finale met 3-0 te sterk was voor de 'Kredietverzekeraars'.
 
Oud-internationaal hockeyscheidsrechter Henk Nefkens (ex-Hudig Langeveldt) is benoemd tot Lid van Verdienste van het evenement vanwege zijn inbreng vanaf 1970.
 
Voor de agenda: op vrijdag 3 september 2010 wordt de 35e editie van het toernooi gehouden.
 

Van Lanschot Chabot naar Mont Ventoux
Na maanden van voorbereidingen, heeft medio september het wielerteam van het Bossche assurantiebedrijf Van Lanschot Chabot de Mont Ventoux beklommen. Het team van zeventien medewerkers heeft tijden gereden tussen 1 uur 41 minuten en 38 seconden en 2 uur en 50 minuten.
 
De eerste drie waren Arie van Esch, Jan Maas en Toine Beljaars (directielid Van Lanschot Chabot). "Maar tijd is niet het belangrijkst, allemaal hebben ze de top gehaald", aldus het bedrijf.
 
De oorsprong van de sportieve krachttoer voert terug naar de vorig jaar gehouden interne bijeenkomst met als thema 'Van Lanschot Chabot, Op weg naar de Top'. De combinatie van het beleidsplan en het verhaal van bergbeklimster Katja Staartjes deed de vonk overslaan: deelname aan de gezamenlijke beklimming van de Mont Ventoux.

Reageer op dit artikel