nieuws

Interpolis ter plaatse bij brand in Stein

Archief

Interpolis heeft een mobiel kantoor ingericht bij het afgebrande winkelcentrum in het Limburgse Stein. Klanten van de verzekeraar kunnen hier ter plekke informatie krijgen over hun situatie en overleggen met een schade-expert.

Interpolis ter plaatse bij brand in Stein

Bij de brand, die in de nacht van woensdag op donderdag het winkelcentrum trof, zijn 12 ondernemers betrokken die bij Interpolis zijn verzekerd. De schade van deze ondernemers wordt geschat op zo'n € 3 mln. Hoe groot de schade is voor particuliere verzekerden, is nog niet bekend.
Volgens Nick Tilmans, schade-expert bij Interpolis, fungeert de mobiele kantoorunit als plek waar verschillende partijen die bij de schade betrokken zijn (politie, brandweer, getroffen ondernemers) rustig met elkaar kunnen overleggen over de schade en de te realiseren oplossingen. "We zijn fysiek aanwezig en laten zien dat we er zijn voor onze klanten op de momenten die ertoe doen", zegt hij. Sinds begin dit jaar zet Interpolis de mobiele kantoorunit in bij grote schades of schades met een grote impact.

Reageer op dit artikel