nieuws

Internetplatforms bij Voogd & Voogd

Archief

Volmachtbedrijf Voogd & Voogd heeft voor tussenpersonen die deelnemen aan Klik & Sluit Webtotaal in samenwerking met Marketingplaats zogeheten platformwebsites ontwikkeld op productniveau om daarmee de vindbaarheid van de deelnemers te verbeteren.

Internetplatforms bij Voogd & Voogd

De internetplatforms zijn ontwikkeld met een dubbele doelstelling. Allereerst om verkeer te genereren door middel van onder meer gezamenlijke Google Adwords-campagnes voor verschillende verzekeringsproducten en op de tweede plaats om betere vindbaarheid van de deelnemers in hun regio op internet te realiseren. “Door bundeling van kennis, techniek en krachten bouwen de platformpagina's een sterke positie op bij de verschillende zoekmachines waardoor ook de lokale positie van de deelnemende tussenpersonen wordt versterkt", aldus het volmachtbedrijf.
Inmiddels zijn deze platforms er voor inboedel-, woonhuis-, bestelauto-, bromfiets- en oldtimerverzekeringen. De deelnemende kantoren worden gratis vermeld op deze websites.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.