nieuws

Infass (Zwaagwesteinde) failliet

Archief

Het hypotheek- en assurantiekantoor Infass in het Friese Zwaagwesteinde is door de rechtbank Leeuwarden failliet verklaard. Infass was in feite de doorstart van de in maart 2002 gefailleerde Info Shop.

Info Shop was een onderneming van Gaatse Bosma. De vergunning van Infass staat op naam van zijn echtgenote Catrina Bosma-Bouma; Gaatse Bosma is een van de acht werknemers van Infass, van wie twee het faillissement hebben aangevraagd. De aangestelde curator is wegens vakantie niet bereikbaar. Het bedrijf was tot eind 2007 sponsor van een wielerclub (foto).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.