nieuws

Hypotheekportefeuille Independer naar Hypotheekshop

Archief

Independer heeft zijn hypotheekportefeuille per 1 oktober overgedragen aan De Hypotheekshop. Het online intermediairbedrijf bemiddelt sinds eind 2007 niet meer in hypotheken.

Hypotheekportefeuille Independer naar Hypotheekshop

Een grote stroom aanvragen en de voorkeur voor persoonlijk advies waren de redenen om met hypotheken te stoppen. Bestaande klanten konden nog wel van de diensten van Independer gebruik maken. Nu is de portefeuille, die tegen de duizend klanten telt, verkocht aan De Hypotheekshop "omdat deze keten van alle hypotheekketens het hoogst scoorde in ons permanente klanttevredenheidsonderzoek". Sinds 2004 levert Independer leads aan de keten. De overgenomen klanten krijgen een gratis "Advies Periodieke Keuring".
Foto: de beide directeuren Ron Bavelaar (links, Hypotheekshop) en Ruud Martens (Independer) bekrachtigen de overname met een handdruk.

Reageer op dit artikel