nieuws

Hulsebos (ex-NIA) naar Financiële Makelaar

Archief

Henk Hulsebos, voormalig directeur/eigenaar van inkoopcombinatie NIA (nu StercK), is toegetreden tot de directie van De Financiële Makelaar.

Hulsebos (ex-NIA) naar Financiële Makelaar

Hulsebos (links) verkocht NIA in 2006 aan Hans Wilkes en Guido Witpen, die het bedrijf niet lang daarna overdeden aan Afab. "Sinds de verkoop van zijn bedrijf ziet hij hoe de branche zich negatief ontwikkelt en thans behoefte heeft aan stabiliteit", aldus De Financiële Makelaar. "Intermediairs weten niet waar ze met hun aanvragen heen moeten en smachten weer naar de degelijkheid van vroeger. Ook willen ze graag weer zaken doen gebaseerd op de oude waardes", zegt Hulsebos. Hij gaat zich bezighouden met productontwikkeling en dienstverlening zonder extra kosten voor het intermediair. " De eerste stappen naar een nieuw concept zijn inmiddels gemaakt." De directie van De Financiële Makelaar bestaat verder uit Peter Komen (rechts op de foto) en Harrie-Jan van Nunen.

Reageer op dit artikel