nieuws

Heleen de Heer naar ING Assurantiekantoren

Archief

Heleen De Heer verruilt het intermediairbedrijf van Aegon voor dat van concurrent Nationale-Nederlanden. Ze wordt per 1 december de nieuwe algemeen directeur van ING Assurantiekantoren Nederland (IAN). De Heer, die sinds 1987 voor Aegon werkt, neemt bij IAN de leiding over van Joost Heideman, die chief of staff wordt van ING Insurance Americas.

 

Heleen De Heer, in 2002 uitgeroepen tot (eerste) Verzekeringsvrouw van het jaar, wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken van IAN. Het intermediairbedrijf zal een nieuwe richting inslaan, onder invloed van de onlangs gelanceerde strategie voor de verzekeringsactiviteiten van ING in Nederland. IAN kampt al enkele jaren met dieprode bedrijfsresultaten en dalende omzetcijfers; de jaarcijfers over 2008 maakt NN niet bekend.

 

De Heer was sinds april 2005 verantwoordelijk voor de commerciële ontwikkeling van Unirobe Meeùs Groep, het intermediairbedrijf van Aegon. Hiervoor bekleedde zij diverse directie- en managementposities binnen het levenbedrijf van Aegon in Nederland. Heideman was algemeen directeur van IAN sinds begin 2007.

 

Reageer op dit artikel