nieuws

Federatie het land in

Archief

De Federatie van Assurantieclubs gaat op vier plaatsen in Nederland voorlichting geven over elektronisch berichtenverkeer, het zichtbaar maken van integriteit en de inducementregeling.

 

De in IT-recht gespecialiseerde advocaat Christel Jeunink (Van Iersel Luchtman Advocaten) zal ingaan op de hoofdlijnen van het wetsvoorstel Elektronische Polis, de problematiek van de elektronische handtekening en de juridische aspecten van e-mailverkeer. Verder geeft directeur Dick Vis van DSI uitleg over de eisen voor deelname, de bevoegdheid om het DSI-logo te voeren, de opname van medewerkers in een openbaar register en de screening van nieuwe medewerkers met klantcontact.

 

Inducementregeling

D&O-directeur Jurjen Oosterbaan schetst daarnaast de gevolgen van de inducementregeling en het verbod op bovenmatige provisie voor adviseur en aanbieder en voor medewerkers. Ook de communicatie met de klant en het beleid om bovenmatige beloning binnen het kantoor te voorkomen komen aan de orde.

 

De bijeenkomsten zijn op 2 november (Van der Valk Hotel, Wassenaar), 5 november (De Koperen Hoogte, Zwolle), 9 november (Groot Kievitsdal, Baarn) en 16 november (Koningshof, Veldhoven).

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.