nieuws

Europeesche promoot vakantiemelding

Archief

De Europeesche biedt een gadget aan waarmee je op je Hyvespagina kunt laten zien wanneer en waarheen je precies op vakantie gaat. Om het gebruik extra te stimuleren, is er een prijs aan verbonden. “Tot eind december maakt iedereen die de vakantiegadget op zijn profiel heeft staan bij Hyves kans op een reis naar Brazilië!”

Europeesche promoot vakantiemelding

De actie van de Europeesche staat diametraal tegenover de waarschuwing van andere verzekeraars met betrekking tot het bekendmaken van vakantieafwezigheid via interactieve fenomenen als Hyves en Twitter. Deze zomer kwam FBTO bijvoorbeeld nog met het nieuws dat Hyves- en Twitterberichten regelmatig leiden tot vakantie-inbraken.  

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.