nieuws

Erasmus frist huisstijl op

Archief

naam en huisstijl geïntroduceerd

Omdat de schadeverzekeringsactiviteiten zijn overgegaan naar Delta Lloyd, is ‘Leven’ achter de naam geplakt. Het oude logo is vervangen door een beeldmerk in de kleuren roze en paars. Als slagzin is gekozen voor ‘midden in het leven’. "De kleuren symboliseren alle fasen van het leven", aldus Erasmus, die verder zegt te kiezen voor herkenbare, eerlijke en nuchtere beelden. "We zijn een no-nonsensebedrijf, echt Rotterdams. Geen woorden, maar daden", zegt directeur Monique Rabou, die op de foto het nieuwe beeldmerk onthult met Delta Lloyd-directeur Henk Otten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.