nieuws

Eerste volmacht voor Duine Assuradeuren

Archief

Duine Assuradeuren, het nieuwe volmachtbedrijf van Duine Adviesburo in Bergen op Zoom, heeft een volmacht ontvangen van Nationale-Nederlanden. “Gesprekken over volmachten van Avéro Achmea, DAS en Delta Lloyd zijn bovendien in de afrondende fase, zodat wij 1 januari 2010 in vliegende vaart van start kunnen gaan”, zegt volmachtmanager Henk Verhoeven.

Eerste volmacht voor Duine Assuradeuren

Verhoeven ziet het assuradeurenbedrijf als een nieuwe fase in de ontwikkeling van het voornamelijk regionaal werkende kantoor Duine, dat veertien medewerkers in dienst heeft. Het in 1955 gestarte bedrijf richt zich op de zakelijke markt in Zuid-West Nederland, met name de agrarische sector, maar rekent ook veel in België wonende Nederlanders tot zijn klanten. "Wij hebben een groeiscenario in ons hoofd zitten en hopen met het volmachtbedrijf een stapje verder te komen", zegt Verhoeven. Overnames sluit hij niet uit.

Reageer op dit artikel