nieuws

Drie nieuwe vestigingen Hypotheekshop

Archief

De Hypotheekshop opent de komende weken vestigingen in Utrecht, Lochem en Amersfoort. De franchiseketen nu ongeveer 200 vestigingen in de boeken.

Drie nieuwe vestigingen Hypotheekshop

"De Hypotheekshop staat ondanks de huidige crisis in de belangstelling van (startende) ondernemers, stelt directeur Ron Bavelaar. "Dit blijkt uit het feit dat eerder dit jaar al vier andere vestigingen zijn overgenomen. In de komende maanden breidt de organisatie verder uit. Een aantal bedrijven heeft namelijk aangekondigd dat zij zich ook bij De Hypotheekshop willen aansluiten." Charles Bos en Sandor Poiesz zijn de nieuwe franchisenemers in Utrecht. In Lochem staat Dinand van Haselaar aan het roer en de Amersfoortse vestiging is in handen van Jacco van Nuijs en Paul Baas. Dit duo heeft al vestigingen in Utrecht en Breukelen.

Reageer op dit artikel