nieuws

Doodkorte naar ONVZ

Archief

Patrick Steehouwer is bij Conservatrix gestart als hoofd Accountmanagement. Steehouwer was in het verleden al accountmanager binnen het werkgebied Noord-Oost Nederland.

 

Léon Zijlmans (50) is onlangs gestart met zijn

 

eigen bedrijf onder de naam Zijlmans Pensioenadvies & Actuariaat. Hiervoor was hij partner bij Montae Advies. Zijlmans houd zich bezig met het adviseren aan pensioenfondsen, ondernemingen en deelnemersvertegenwoordigingen.

 

Expertise Human Capital heeft Petra Weerdenburg (46) aangesteld als arbeidsdeskundige voor de Randstad. Voorheen werkte zij bij het re-integratiebedrijf Leelie-Hollander en De Amersfoortse.

 

De nieuwe partner van interim-management-bureau Pool Management & Organisatie is de

 

50-jarige Harry Grooters. Hij zal zich primair gaan richten op de sector financiële dienstverlening en in het bijzonder de bancaire wereld.

 

Geert Jan te Raaij (43), afkomstig van Delta Lloyd, is aangesteld als directielid consument-gerichte activiteiten bij de Holding Boerenbond Deurne.

 

De 44-jarige Michiel Hartman is benoemd to

 

algemeen directeur van Talent&Pro Nederland. Hij is de opvolger van Maarten Timmerman. Hartman was werkzaam bij het bedrijf als ad

 

interim algemeen directeur.

 

Miranda Nap is benoemd tot volmachtdirecteur van W.P. van der Held Assuradeuren B.V., het volmachtbedrijf van Vanbreda Risk & Benefits.

 

In deze functie volgt zij Arno van der Hoeven als feitelijk leider. Nap komt van Sijtsma-Verzekerings-Groep, dat in juli 2008 is overgenomen

 

en sinds februari 2009 volledig is geïntegreerd binnen Vanbreda.

 

Martin Kerkhof, per 1 augustus gestopt als commercieel directeur ad interim bij ONVZ, is weer beschikbaar als consultant bij D&O.

 

In 2006 werkten Kerkhof en het adviesbureau in Hoevelaken al samen.

 

Kerkhof zal zich onder de vlag van D&O gaan

 

bezighouden met strategische en commerciële projecten in de financiële branche. Kerkhof: "Ik ben blij met de gelegenheid die D&O mij geeft om onder hun vlag mijn vaardigheden wederom aan te bieden aan hun brede klantenkring. Zowel bij directies van aanbieders als aan tafel bij het intermediair voel ik mij thuis." Kerkhof heeft een lange staat van dienst in de

 

verzekeringsbranche. Hij werkte 28 jaar bij De Amersfoortse. Daarna bij DKV Nederland en Menzis, waar hij

 

in 2005 vertrok. De laatste 2,5 jaar committeerde hij zich aan ONVZ.

 

Martin de Jong (38) wordt begin 2010 de nieuwe directeur Verzekeren bij Dela.

 

Hij volgt Fons Lauvenberg op, die gebruik zal maken van de prepensioenregeling. De Jong wordt eindverantwoordelijk voor alle verzekeringsactiviteiten binnen Dela. Hij was al verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten. De afdeling Intermediair blijft overigens onder De Jong’s supervisie vallen. Lauvenberg zal als adviseur parttime verbonden blijven aan Dela.

 

Nadja Doodkorte (31) is de nieuwe marketingmanager van zorgverzekeraar ONVZ.

 

Zij volgt Alexander van Loon op, die directeur is geworden van de Nederlandse vestiging van Roland Rechtsbijstand. Doodkorte is afkomstig van Dela, waar ze als manager Marketing & Verkoop Binnendienst werkte en is bij ONVZ verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten. Doodkorte werkte sinds 2005 bij Dela.

 

Reageer op dit artikel