nieuws

D&O en Kerkhof weer samen

Archief

Martin Kerkhof, per 1 augustus gestopt als commercieel directeur ad interim bij ONVZ, is weer beschikbaar als consultant bij D&O. In 2006 werkten Kerkhof en het adviesbureau in Hoevelaken al eerder samen.

D&O en Kerkhof weer samen

Kerkhof zal zich onder de vlag van D&O gaan bezighouden met strategische en commerciële projecten in de financiële branche. Kerkhof: "Ik ben blij met de gelegenheid die D&O mij geeft om onder hun vlag mijn vaardigheden wederom aan te bieden aan hun brede klantenkring. Zowel bij directies van aanbieders als aan tafel bij het intermediair voel ik mij thuis".
Kerkhof heeft een lange staat van dienst in de verzekeringsbranche. Hij werkte lange tijd bij De Amersfoortse. Daarna bij DKV Nederland en Menzis, waar hij in 2005 vertrok. De laatste 2,5 jaar committeerde hij zich aan ONVZ.

Reageer op dit artikel