nieuws

Delta Lloyd uit de koers geraakt?

Archief

Menig Amsterdammer die langs het Beursplein in de hoofdstad komt, zal zich de komende dagen afvragen wat die twintig meter lange boot daar op het droge doet. Delta Lloyd gaat op 3 november naar de beurs en wil dat opluisteren door het grote publiek kennis te laten maken met het gelijknamige schip, in het hartje van de stad.

Delta Lloyd uit de koers geraakt?

De Delta Lloyd is gisteren in de haven van IJmuiden uit het water gehesen, gedemonteerd en naar Amsterdam getransporteerd. Daar wordt het zeilschip in de loop van de week weer opgetuigd op het Beursplein. Van zaterdag 31 oktober tot en met donderdag 5 november kan het publiek de boot bezichtigen. Ook worden er activiteiten georganiseerd rond de Delta Lloyd, zoals een rondleiding door zeiler Gerd-Jan Poortman, een fotosessie als stoere stuurman of een virtuele zeiltocht in een simulator. 

Reageer op dit artikel