nieuws

Delta Lloyd Schade introduceert premieschuif bij pakketpolissen

Archief

Assurantieadviseurs die een auto-, woonhuis- of combiverzekering van Delta Lloyd sluiten binnen het Verzekeringspakket Particulieren, kunnen voortaan niet alleen een provisieschuif toepassen, maar ook een premieschuif.

 

Een combinatie van beide ‘schuiven’ is eveneens mogelijk. Het intermediair bepaalt dus voortaan zelf óf en zo ja hoeveel korting een klant krijgt. De premieschuif, een online instrument in Meetingpoint, komt in de plaats van de navigatiekorting bij autoverzekeringen (15%) en de actiekorting op de woonverzekeringen in dit pakket via Meetingpoint (10%).

 

De maximale korting die de adviseur met de premieschuif mag toekennen, is afhankelijk van de ‘ranking’, aldus Delta Lloyd. "In principe mag iedere tussenpersoon tot 15% korting geven. Tussenpersonen die tot de Delta Lloyd top-100 behoren mogen ook premiekortingen van 20% of 25% toepassen."

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.