nieuws

Delta Lloyd in november naar de beurs

Archief

Delta Lloyd en Aviva willen in november de beursgang van de Delta Lloyd Groep afgerond hebben. Onderdeel van de intentie is dat Aviva een minderheid van haar huidige aandelenbelang in Delta Lloyd Groep verkoopt.

 

Delta Lloyd en Aviva willen door middel van een initial public offering (IPO) een notering van Delta Lloyd Groep aan NYSE Euronext Amsterdam verkrijgen. De gewone aandelen worden aangeboden aan institutionele beleggers en particuliere beleggers in Nederland en aan institutionele beleggers buiten Nederland. Volledige informatie over de voorgenomen IPO wordt opgenomen in het prospectus dat deze maand verschijnt. De beursgang zou dan in november afgerond zijn.

 

Voor deze IPO gaan Delta LLoyd en Aviva in zee met Goldman Sachs International en Morgan Stanley. The Sunday Times weet te melden dat Aviva met de gedeeltelijke beursgang van Delta Lloyd een bedrag van ruim _ 1 mld denkt op te halen.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.