nieuws

Dealer Cash Plan van Arenda over naar DTC

Archief

Kredietbemiddelaar Dealer Totaal Concept (DTC) in IJsselstein heeft het in autofinancieringen gespecialiseerde Dealer Cash Plan (DCP) overgenomen van Arenda.   Volgens de DTC-directie heeft de overname positieve personele gevolgen en zal het aantal medewerkers de komende maanden worden uitgebreid.   De totale kredietportefeuille van DTC is met de overname van DCP de grens van € 100 […]

Kredietbemiddelaar Dealer Totaal Concept (DTC) in IJsselstein heeft het in autofinancieringen gespecialiseerde Dealer Cash Plan (DCP) overgenomen van Arenda.
 
Volgens de DTC-directie heeft de overname positieve personele gevolgen en zal het aantal medewerkers de komende maanden worden uitgebreid.
 
De totale kredietportefeuille van DTC is met de overname van DCP de grens van € 100 mln gepasseerd. Meer dan 12.500 klanten hebben een kredietovereenkomst bij DTC of één van de werkmaatschappijen, meldt de directie. Ruim tweeduizend autobedrijven zouden er geregeld een financieringsaanvraag indienen. DTC-directeur Nieko van Es verwacht met deze overname zijn activiteiten binnen en buiten de automotivebranche te kunnen uitbreiden. De IJsselsteinse onderneming is ook actief in het financieren van woninggerelateerde zaken zoals kozijnen, cv-ketels, vloeren en keukens. Met ingang van oktober is DTC ook gaan bemiddelen in hypotheken.

Reageer op dit artikel