nieuws

Cares stelt zorgpremie na enkele uren neerwaarts bij

Archief

Cares, de risicodrager van de zorgpolis van De Goudse, heeft de zorgpremie voor 2010 binnen een dag aangepast. Vrijdag werd melding gemaakt van een met 6% gestegen premie; na de bijstelling enkele uren later is die stijging nog maar 4,2%.

Cares stelt zorgpremie na enkele uren neerwaarts bij

Als verklaring voor de stijging werd genoemd de toename van de zorgkosten en de verhoogde solvabiliteitseisen van toezichthouder DNB. Een woordvoerder van Cares, onderdeel van fusiebedrijf Uvit, verklaart de plotselinge bijstelling als "voortschrijdend inzicht". Wie Cares – een onderneming van fusiebedrijf Uvit – tot dit inzicht heeft gebracht, is nog onduidelijk. De maandpremie van de ziektekostenverzekering van De Goudse komt straks uit op € 99,95.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.