nieuws

Cardif: intermediair nog niet klaar voor BGFO-2

Archief

Cardif heeft de site Opwegnaarbgfo2.nl opgezet, die het intermediair moet helpen om zich voor te bereiden op de per 1 januari geldende nieuwe wetgeving. Volgens de maatschappij zijn veel tussenpersonen nog niet goed op de hoogte van de komende veranderingen.

Cardif: intermediair nog niet klaar voor BGFO-2

Cardif hield eerder dit jaar een inventarisatie onder het intermediair. "Hieruit bleek dat het tussenpersonen nog aan kennis ontbreekt met betrekking tot de exacte inhoud van de te verwachten wet en de impact daarvan op hun bedrijfsvoering."
Ter ondersteuning heeft Cardif een website ontwikkeld met achtergrondinformatie en een zogeheten BGFO-wegwijzer. Verder is een LinkedIn-groep opgezet waarin tussenpersonen hun ervaringen kunnen delen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.