nieuws

Brits FP Advance maakt entree in Nederland

Archief

Het Britse consultancybureau FP Advance maakt volgende maand zijn opwachting in Nederland. Ondersteund door twee Nederlandse partners, Hans Schriever (ex-Allianz) en Jelle Bartels (Bartels & Slot, Hoofddorp), wil algemeen directeur Brett Davidson financiële adviseurs helpen bij de transitie naar een nieuw bedrijfsmodel.

Brits FP Advance maakt entree in Nederland

FP Advance belooft intermediairs verbetering van hun capaciteiten, vertrouwen en winstgevendheid. Dat wordt gedaan via persoonlijke begeleiding, groepstrainingen en een zogeheten 'Transition Toolkit'. Dit zijn zes online modules die "een adviseur leren om simpel doorlopende inkomsten te creëren zonder tijdens dit proces last te hebben van verlies van inkomsten."
Binnen het adviesmodel moeten vier elementen centraal staan: klantbehoeften, inzicht en begrip in wensen, een financieel stappenplan en duurzaam gebruik van financiële producten. FP Advance verzorgde eerder al workshops voor adviseurs van Allianz Pure Life.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.