nieuws

Bovag komt met autopolis onder eigen label

Archief

Bovag heeft een eigen autoverzekering ontwikkeld die via de aangesloten bedrijven verkocht gaat worden. De polis is ontstaan uit een samenwerking tussen dochters Polis Direct en Bovemij, die het risico voor de polis draagt.

Bovag komt met autopolis onder eigen label

Bij de Bovag zijn zo'n 6.000 autobedrijven aangesloten, die de verzekering als klantenbinder kunnen gebruiken. Zij kunnen de verzekering sluiten als tipgever, door de klant een informatiedoos mee te geven, of als verbonden bemiddelaar.
De polis kent twee versies: Basis en Plus. De eerste variant richt zich op een lage prijs, met eigen risico en zonder vervangend vervoer. Voor reparatie worden nieuwe onderdelen gebruikt. De Plus-verzekering heeft geen eigen risico als de auto bij het eigen Bovag-bedrijf wordt gerepareerd, drie jaar nieuwwaarde- en twee jaar occasionwaardedekking en vervangend vervoer. Eenmaal per jaar kan zonder gevolgen schade worden geclaimd, mits de verzekerde geen schuld draagt.

Reageer op dit artikel