nieuws

Aegon in zee met ArboNed

Archief

Aegon gaat per 1 januari samenwerken met ArboNed, een van de grootste arbodiensten van ons land. Daarnaast kunnen bedrijven die bij Aegon een Gezond Werkplan hebben, overigens ook gebruik blijven maken van de diensten van Maetis en Capability.

Bedrijven krijgen in de module Zorgmanagement een casemanager die aanspreekpunt is, het verzuim coördineert en signaleert welke maatregelen nodig zijn om medewerkers gemotiveerd en betrokken te houden. "Met het toevoegen van ArboNed bieden wij onze klanten de mogelijkheid de arbodienstverlener te kiezen waar zij zich bij thuis voelen. Zo verwachten wij voor nog meer klanten het sluiten van de Zorgmanagement-module aantrekkelijk te maken." Het Gezond Werkplan kent in totaal negen modules, waaronder ziekteverzuim, advies en rechtsbijstand en WGA-aanvulling. 

Reageer op dit artikel