nieuws

Achmea focust op ‘maatschappelijk verantwoord’

Archief

Liesbeth van der Kruit (53) wordt per 1 januari directeur Group Corporate Social Responsibility (CSR) bij verzekeringsgroep Eureko/Achmea. “Met deze benoeming geven wij invulling aan onze ambitie om maatschappelijk verantwoord ondernemen nog hoger op de bedrijfsagenda te plaatsen”, aldus de raad van bestuur.

Achmea focust op ‘maatschappelijk verantwoord’

Group CSR is een nieuwe stafafdeling bij Eureko/Achmea, die stelt dat maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) steeds verder zal worden verankerd in de bedrijfsvoering. "Ook in het kader van de (internationale) wet- en regelgeving worden steeds zwaardere eisen gesteld aan mvo." Achmea zit in de kopgroep van de Transparantiebenchmark van het ministerie van Economische Zaken en is als werkgever al veelvuldig onderscheiden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.