nieuws

Von Reth en QM gaan fuseren

Archief

Von Reth Expertise en QM Contra Expertise, respectievelijk gevestigd in Eindhoven en Veldhoven,  hebben de intentie uitgesproken om te fuseren.  De nieuwe combinatie zal met twaalf experts uitsluitend werkzaam zijn in het verrichten van  expertise namens verzekerden.

"Von Reth en QM koesteren al geruime tijd een wens tot schaalvergroting", aldus Von Reth-directeur Ronald Kruithof. "De kwaliteit  in dienstverlening en het aanbieden van know how op alle terreinen in de brandverzekeringsmarkt  zal daarbij centraal staan." De namen van beide ondernemingen, evenals de kantoorlocaties, blijven vooralsnog gehandhaafd.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.