nieuws

Verliespolis: ‘ja’ tegen NN-akkoord

Archief

De polishouders van Nationale-Nederlanden die zijn aangesloten bij de Stichting Verliespolis hebben bijna unaniem (99%) voor het akkoord gestemd dat de stichting heeft gesloten over de compensatie van te hoge kosten in beleggingspolissen.

 

Met de uitkomst van de peiling is de NN-compensatieregeling definitief geworden. Die is van toepassing op NN, Postbank Verzekeringen en RVS. Eerder stemden de bij de stichting Woekerpolisclaim aangesloten polishouders al voor het bereikte akkoord.

 

  &nbspDe beide stichtingen gaan het akkoord op hoofdlijnen nu samen met NN verder uitwerken en toezien op de uitvoering van de compensatieregeling. Polishouders van de genoemde verzekeraars met een lopende polis ontvangen in 2010 een brief van hun verzekeraar over wat de compensatieregeling voor hen kan betekenen.

 

  &nbspDe leden van beide stichtingen kunnen sinds vorige week stemmen over het akkoord dat in december is gesloten met ASR.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.