nieuws

Univé sponsort NOS Studio Sport

Archief

Verzekeraar Univé is sinds 1 januari de nieuwe sponsor van NOS Studio Sport. Tot en met augustus staat de verzekeraar op de billboards rondom de reguliere voetbaluitzendingen op zaterdag en zondag en de doordeweekse Sportjournaals.

Univé sponsort NOS Studio Sport

Merkmanager Fons Roosenboom van Univé zegt blij te zijn dat de naam van de verzekeraar verbonden is aan een A-merk als NOS Studio Sport. "Bovendien sluit deze activiteit goed aan op ons breed georiënteerd sponsorbeleid. Wij zijn actief in het turnen, marathonschaatsen en skeeleren en sponsoren verder een voetbalclub als Heerenveen en sportevenementen als het EK Zwemmen in Eindhoven."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.