nieuws

Premierestitutie voor dierenartsen

Archief

Arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Movir gaat dierenartsen die hebben meegedaan aan de drie georganiseerde preventieprogramma’s premie teruggeven.

 

Afgelopen jaar heeft Movir drie preventieactiviteiten georganiseerd: een samenwerkingsscan, timemanagement-en de ergonomieworkshop ‘Blijf bij de pinken!’. Door hieraan deel te nemen, konden de dierenartsen de tariefsverhoging van 1 januari 2008 terugverdienen. Per activiteit ontvangt een dierenarts een derde terug van de tariefsverhoging. Tot 44 jaar bedroeg de tariefverhoging 10% en vanaf 45 jaar betaalde men 15% meer premie.

 

  &nbspAan de samenwerkingsscan heeft 59% van de dierenartsen meegedaan, 52% deed mee aan ‘Timemanagement-assessment’ en 40% nam deel aan de workshop ergonomie. Dit jaar biedt Movir wederom een preventieprogramma aan.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.