nieuws

Overvallers Hengeloos kantoor gepakt

Archief

Vijf verdachten van een gewapende overval op Seinen Assurantiën zijn gearresteerd. Dat was voornamelijk te danken aan een van de medewerkers van het Hengelose assurantiekantoor, die een kenteken van een auto zag en onthield.

Overvallers Hengeloos kantoor gepakt

Het assurantiekantoor beschikt ook over een vestiging van SNS Regio Bank. Gemaskerde personen maakten daar, volgens het lokale dagblad Tubantia, donderdagmiddag onder dreiging van een mes een geldbedrag buit. Eén van de twee aanwezige medewerkers kon de politie kort na de overval echter het kenteken van de vluchtauto melden, waarna in een huis in Enschede twee verdachten konden worden aangehouden. Niet lang daarna werden op straat nog eens twee mannen en een vrouw gearresteerd.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.