nieuws

NVA houdt workshop over beloningsbeleid

Archief

De komende weken biedt de NVA leden en niet-leden twee keer een workshop aan over de nieuwe beloningsregels, met als een van de belangrijkste vragen hoe de tussenpersoon de gevolgen hiervan ‘verkoopt’ aan zijn klant.

De workshops, die op 30 januari en 6 februari worden gehouden bij Van der Valk in Houten, kennen de volgende onderdelen "Beloning van medewerkers" door Astrid van de Bovenkamp, "Alternatieve beloningsvormen" door Wim Oeben, "Alternatieve beloningsvormen en fiscaliteit" door Eric Kosters en "Verantwoording van de beloning richting klant" door Michael Mackaay.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.