nieuws

NN ook in zee met PensioenNavigator

Archief

Nationale-Nederlanden gaat met twee producten deelnemen in de adviessoftware van PensioenNavigator, waarin naast de prijs ook de voorwaarden worden vergeleken. Aegon, De Amersfoortse, Avéro Achmea, Fortis ASR, Generali, SNS Reaal en Zwitserleven gingen NN voor.

"De keuze voor PensioenNavigator is het gevolg van ons beleid om het intermediair in 2009 actief te ondersteunen bij de verdere professionalisering", aldus NN. In de software zijn van NN-huize twee complementaire producten voor verschillende doelgroepen opgenomen: het Flexibel Index Pensioen (middelloon met na-indexatie) en het onlangs geïntroduceerde Prestatie Pensioen (beschikbare premie met onder meer Life Cycle beleggen).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.