nieuws

Nieuwe webmodules DenK beschikbaar

Archief

Bij DenK Internetservices zijn voor het intermediair de webversies beschikbaar van de nieuwe inboedel- en herbouwwaardemeter van het Verbond van Verzekeraars en ook de relevante fiscale gegevens voor 2009 inclusief de jaarruimtecalculator.

De modules bieden de bezoeker van de website van het assurantiekantoor de mogelijkheid om op basis van de berekening te verzoeken om een aanpassing, offerte of contact. De adviseur ontvangt dit bericht per e-mail en daarbij ook gestructureerd de ingevulde berekeningsgegevens alsmede de berekening. De invuller ontvangt automatisch een verzendbevestiging.
De jaarlijkse abonnementskosten bedragen voor deelnemers aan de webconcepten van DenK € 100. Voor andere intermediairs zijn de jaarlijkse kosten € 125 en daarnaast eenmalig € 25 in verband met opmaak van dit hulpmiddel in de stijl van de eigen website (alle bedragen excl. btw).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.