nieuws

Natuurrampen

Archief

Swiss Re heeft berekend dat natuurrampen in 2008 verzekeraars wereldwijd bijna _ 30,4 mld hebben gekost. Munich Re is iets pessimistischer en houdt het op een kleine _ 31,8 mld. Alleen 2005, toen de orkaan Katrina over New Orleans raasde, was met een totaal aan schade-uitkeringen van _ 56,5 mld een duurder jaar.

 

Onvrede

Univé Zekur en de voor iedereen toegankelijke collectieve verzekering van Ohra blijken het populairst bij mensen die eind vorig jaar naar een andere zorgverzekeraar overstapten, meldt de Verzekeringssite. Beide trokken 18% van de overstappers. Ze werden op de voet gevolgd door de open collectiviteiten van Delta Lloyd (14%) en Univé (8%) en door CZ Direct (7%). Onvrede met de dekking van de aanvullende verzekering blijkt de belangrijkste reden om van zorgverzekeraar te wisselen.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.