nieuws

Mondial concentreert verzekeringsactiviteiten in Amsterdam

Archief

Mondial Assistance Europe, gevestigd in Amsterdam, heeft Mondial Assistance Italië overgenomen. De overname maakt deel uit van een internationale operatie van de Mondial-groep om de juridische structuur van de verzekeringsactiviteiten te vereenvoudigen.

Mondial concentreert verzekeringsactiviteiten in Amsterdam

In een eerder stadium vond ook al een vergelijkbare operatie plaats rond de   Spaanse Mondial-vestiging. Het is de bedoeling dat op termijn alle Europese verzekeringsactiviteiten van het concern worden samengebracht onder de paraplu van 'Amsterdam'. De overnames betekenen overigens niet dat de vestigingen in de verschillende Europese landen gaan sluiten. "Hun werkzaamheden veranderen niet, maar in juridische zin worden het bijkantoren van Mondial Assistance Europe in Amsterdam", zegt financieel directeur Kees Bunschoten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.