nieuws

Michel Lamie nieuwe bestuursvoorzitter De Goudse

Archief

Michel Lamie (42) wordt in april de nieuwe bestuursvoorzitter van De Goudse. Hij volgt Franswillem Briët op, die op 17 april met pensioen gaat. Briët was sinds 2002 bestuursvoorzitter. Lamie (foto) is sinds 2005 vice-voorzitter van De Goudse. Daarvoor werkte hij onder meer bij Eureko/Achmea.

Michel Lamie nieuwe bestuursvoorzitter De Goudse

Eveneens met ingang van 17 april is Geert Bouwmeester (42) benoemd tot statutair bestuurder van De Goudse. Ook hij is sinds 2005 werkzaam bij De Goudse en lid van de directie. Met zijn benoeming wordt hij de derde generatie die bestuurslid is van het bedrijf. Zijn grootvader, Geert Bouwmeester, heeft De Goudse in 1924 opgericht.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.