nieuws

Marsh start vergelijkingssite zakelijke verzekeringen

Archief

Marsh opent een website waarop ondernemers zelf offertes kunnen aanvragen voor zakelijke verzekeringen. Met MarshDirect hoopt de assurantiemakelaar een stevig marktaandeel te verkrijgen in het midden- en kleinbedrijf.

MarshDirect start met het aanbieden van verzekeringen voor industrie, detailhandel, horeca en zakelijke dienstverlening. Het is de bedoeling dat MarshDirect op termijn verzekeringsoplossingen gaat bieden voor alle 1.600 BIK-codes die de Kamer van Koophandel kent.
MarshDirect werkt samen met zes verzekeraars: Allianz, Avéro Achmea, Delta Lloyd, Fortis Corporate Insurance, HDI Gerling en Reaal. In het verzekeringspakket zitten (of komen) zakelijke polissen voor auto, brand, bedrijfsschade, elektronica, bedrijfsaansprakelijkheid, annuleren van evenementen, glas en kasgeld. Op termijn volgen arbeidsongeschiktheid, ongevallen en particuliere verzekeringen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.