nieuws

Marktaandeel Obvion groeit naar 6%

Archief

In een fors dalende hypotheekmarkt heeft hypotheekverstrekker Obvion zijn marktaandeel vorig jaar vergroot van 5,3% naar 6,0%. De Rabobank-dochter wijst erop dat te hebben gerealiseerd ondanks een selectief distributiebeleid. Zo wordt niet met serviceproviders gewerkt.

Marktaandeel Obvion groeit naar 6%

"Inzet op kwaliteit om verantwoorde hypotheken aan te bieden, heeft voor ons de afgelopen jaren geleid tot een succesvolle marktpositie", stelt directievoorzitter Roy van Diem. Obvion wil dit jaar sterker inzetten op service en kwaliteit. "Belangrijk is niet mee te gaan in de prijzenconcurrentie ten koste van duurzaamheid en kwaliteit."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.