nieuws

Ledental NBVA daalt met 71 naar 880

Archief

De NBVA is vorig jaar 132 leden kwijtgeraakt en heeft er 61 nieuwe bijgekregen, zodat het saldo nu 880 bedraagt (begin 2008: 951). De economische situatie is veruit de voornaamste reden van de opzeggingen, aldus Joerie van Looij van de NBVA.

Ledental NBVA daalt met 71 naar 880

De woordvoerder van de NBVA vervolgt: "Van de opzeggers heeft 27% het lidmaatschap opgezegd  in verband met fusie of verkoop van de portefeuille en 40% voerde een andere financiële of bedrijfseconomische reden aan. De aanwas van nieuwe leden is wel duidelijk hoger dan de veertig kantoren die zich in 2007 aanmeldden."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.