nieuws

Korting en Iris-cheques bij aov’s van De Amersfoortse

Archief

Ondernemers die een arbeidsongeschiktheidsverzekering van De Amersfoortse sluiten, ontvangen over de eerste drie jaar een korting van 70% in plaats van de meer gebruikelijke 55%.

 

De actiekorting loopt tot 1 april en geldt voor alle aov’s voor ondernemers. Vanaf het vierde jaar ontvangt de ondernemer een doorlopende korting van 5% per jaar. Voor premiebetaling per maand wordt geen toeslag gerekend. Dat zou een voordeel van 6% opleveren.

 

  &nbspTussenpersonen die tijdens de actieperiode een aov sluiten, ontvangen per gesloten aov een Irischeque ter waarde van _ 100, naast de gebruikelijke provisie.

 

  &nbspOp deze actie zijn de financiële voordelen van het Amersfoortse OndernemersPlan (AOP) van toepassing; dat betreft een pakketkorting. Als de ondernemer op een later moment de aov alsnog wil onderbrengen in het Ondernemersplan, dan komt hij niet in aanmerking voor de pakketkorting.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.