nieuws

GeldXpert ‘bewaakt’ hypotheek met DigiDaantje

Archief

Via de website DigiDaantje.nl van GeldXpert is het mogelijk een hypotheek in de gaten te laten houden. Na invullen van hypotheekrente, resterende termijn en de hoogte van de hypotheek, kijkt DigiDaantje dagelijks of de hypotheeklasten verlaagd kunnen worden, rekening houdend met eventuele boeterentes.

GeldXpert ‘bewaakt’ hypotheek met DigiDaantje

Directeur André Wolfs van GeldXpert licht toe: "De hypotheekrente is vaak een ondergeschoven kindje als de hypotheek eenmaal is verstrekt. Er valt echter veel geld te besparen als de marktrente onder de rente van de hypotheek van de consument belandt. Ook als de hypotheek bij wijze van spreken nog tien jaar vaststaat, is dit een mogelijkheid je gegevens digitaal te laten bewaken."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.