nieuws

Geen klimaatpolis

Archief

Jan de Vos heeft het assurantiekantoor Baars-de Ruiter & de Vos uit Hardinxveld-Giessendam en Sliedrecht volledig overgedragen aan zijn compagnon Bart Baars. Jan de Vos zal nog twee dagen in de week aan het bedrijf verbonden blijven als adviseur. Baars-de Ruiter & de Vos heeft acht personeelsleden en ruim 3.000 klanten.

 

Er komt voorlopig nog geen particuliere verzekering tegen overstromingsschade. In het Nationale Waterplan, dat medio december verscheen, wordt met geen woord over een dergelijke verzekering gerept door het ministerie van Verkeer en Waterstaat. Staatssecretaris Tineke Huizinga deed eerder wel toezeggingen. De overheid is nog in overleg met het Verbond van Verzekeraars over een oplossing.

 

ZZP’er

Nationale-Nederlanden heeft de ZekerheidsCombinatie voor ZZP’ers uitgebreid met een pakket voor beroepen in de uiterlijke verzorging. Kappers, visagisten, manicures en schoonheidsspecialisten kunnen in dit pakket voor _ 39 per maand een verzekering voor aansprakelijkheid, rechtsbijstand, inventaris-/goederen en een geldverzekering sluiten.

 

Opstalwaardemeter

FAM-advies heeft een opstalwaardemeter ontwikkeld waarmee naast standaard woonhuizen ook villa’s, herenhuizen en grachtenpanden tot een waarde van _ 3,5 mln kunnen worden berekend. Op de site www.opstalwaardemeter.nl zijn de eerste twee herbouwwaardeberekeningen gratis.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.