nieuws

Fortis lanceert de EnergieVoordeel Hypotheek

Archief

Fortis Bank komt met de EnergieVoordeel Hypotheek. Met dit product wil de bank energiezuinig wonen aantrekkelijker maken en de consument helpen de energierekening te beperken.

Fortis lanceert de EnergieVoordeel Hypotheek

De bank brengt geen 1% afsluitprovisie in rekening en de hypotheekrente is gelijk aan de rente over het bedrag in bouwdepot (normaal 1% lager). Om te bepalen welke maatregelen een klant kan treffen, wordt eerst een Energie Prestatie Advies opgemaakt (kosten vanaf € 151). In dit advies wordt aangegeven welke energiebesparende maatregelen in de specifieke situatie mogelijk zijn. Dit kan gaan om het aanbrengen van dubbele beglazing of dakisolatie, het plaatsen van zonnepanelen of een nieuwe cv-ketel. Op basis van dit advies bepaalt de klant welke duurzame verbeteringen hij wil doorvoeren. De hypotheek geldt alleen voor verbouwingen om de woning energiezuiniger te maken. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.